Vanliga frågor

Hur bokar jag?

Använd formuläret som finns under Kontakt, eller skicka ett mail direkt till hej@fotografjuliaekman.se

Var fotograferar du?

Jag arbetar ”on location”, vilket innebär att jag inte har en fysisk fotostudio. Oftast ordnar vi en fotografering utomhus eller på en annan plats som vi väljer tillsammans, men det går också bra att fotas inomhus hemma hos er.

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Vid dåligt väder kommer vi tillsammans överens om vi vill ställa in fotograferingen, med undantag för bröllopsfotografering. Vi kommer tillsammans överens om ett nytt datum för fotografering och gör då ett nytt försök.

Vad ska jag ha på mig?

Ha på dig det du trivs bäst, men undvik gärna kläder med stora tryck eller mycket mönster. Om ni är flera personer som ska fotograferas, är det bäst om kläderna är så neutrala och enhetliga som möjligt.

Kommer mina bilder publiceras på din hemsida eller sociala medier?

Jag tycker det är jätteroligt att få visa andra vad jag har fotograferat och publicerar gärna era bilder på min hemsida. Om det inte känns bra för dig – säg till så låter jag såklart bli!

Sparas mina bilder?

Era bilder sparas i 1 år från fotograferingsdatum på två separata hårddiskar, och det finns självklart möjlighet att köpa till bilder efter att fotograferingen är gjord. Innan bilderna raderas kontaktas alltid kunden.

Hur levereras bilderna?

Via mail. Det finns givetvis möjlighet att köpa till USB-minne och fina framkallningar också.